Produkter for norditaliensk ost fra arla (22)

SEPI Rigato fersk geitost hel hjul 1,2kg

SEPI Rigato fersk geitost hel hjul 1,2kg

Il SEPI Rigato di capra fresco er en ost med en unik smak, laget av fersk geitemelk. Med en hel form på 1,2 kg, er den perfekt for de som elsker kvalitetsoster og ønsker å tilføre et preg av raffinement til bordet sitt. Nyt 100% av godheten med dette unike produktet.
Italiensk skinke grossist - spekeskinke

Italiensk skinke grossist - spekeskinke

EUROVOLAILLES er grossist av italiensk skinke på Rungis-markedet. EUROVOLAILLES spesialiserer seg på Parma-skinke og San Daniele-skinke i Rungis. Engros salg av italiensk skinke på Rungis-markedet, rå skinke.
Mozzarellaost - Bakeriprodukter

Mozzarellaost - Bakeriprodukter

Produkttype: Ost Form: Blokk Farge: Kremhvit Fettinnhold (%): 7,5 Tilsetningsstoffer: Kundens Etterspørsel Holdbarhet: 12 Måneder Navn: Halal Mozzarella Ost
BRIE - CANTOREL FRANKRIKE

BRIE - CANTOREL FRANKRIKE

Fransk kuostemelkost, som har fått navnet sitt fra Brie, regionen i Frankrike hvor den produseres. Det er et produkt laget av rå, halvfett og lett krydret melk, har en lys farge og en karakteristisk hvit mugg på overflaten.
Reblochon AOP Skive Ligueil 500g - Oster

Reblochon AOP Skive Ligueil 500g - Oster

Ukokt presset ost laget av rå melk fra ku, modnet i minimum 15 dager, skivet og fryst. Tartiflette, salte paier, pizza, salat, smørbrød..
Oster Europa - osteksport

Oster Europa - osteksport

BUISSON er en ostgrossist i Rungis. Skjært ost Hele oster Korsikanske oster Oster fra Frankrike Oster fra Europa Eksport av franske oster Eksport av oster Premium ost
Eikenøtt-Fôret Iberico Svin Skulder Uten Bein 100% Iberico Rase - Skinker og Pølser

Eikenøtt-Fôret Iberico Svin Skulder Uten Bein 100% Iberico Rase - Skinker og Pølser

Kjøttprodukt laget av kjøtt som tilsvarer muskelmassen med bein, bein og klov fra den fremre lemmen av halvparten av iberisk gris som er fôret med eikenøtter og naturlige ressurser, og som vil være egnet for menneskelig konsum. Vekt per stykk, omtrent 2,5 kg. Vekt: 2-3 kg
METRO Chef Pecorino Romano DOP conf. 3 kg

METRO Chef Pecorino Romano DOP conf. 3 kg

Osten METRO Chef Pecorino Romano DOP på 3 kg er en italiensk delikatesse, perfekt for å tilføre en autentisk smak til rettene dine. Med sin rike aroma og robuste smak, gir denne osten en rikdom av smaker til måltidene dine. Pakke på 3 kg for å imøtekomme dine restaurantbehov.
Modnet Pecorino Del Fiorini (Sauemelkost)

Modnet Pecorino Del Fiorini (Sauemelkost)

Ingredienser Pasteurisert Melk, Volterra Salt, Løpe, Melkesyrefermenter Melkens Opprinnelse Maremma Sauemelk Volum: 150g (±10%)
Burrata og Stracciata - ost

Burrata og Stracciata - ost

Burrata og stracciata
Smørost fra Serra da Estrela

Smørost fra Serra da Estrela

Unn deg den kulinariske nytelsen av vår Butter cheese fra serra da estrela. Denne osten har en smøraktig tekstur og en delikat smak, laget av rå sauemelk og kardoon-rennet. Osten gjennomgår en langsom dreneringsprosess, noe som resulterer i en glatt og kremet tekstur. Med en modningsperiode på minst 45 dager, tilbyr denne osten en eksepsjonell smaksopplevelse.
Ost Chanakh 300g

Ost Chanakh 300g

Ost Chanakh 300g
Lokale oster - Profesjonell ost Rungis

Lokale oster - Profesjonell ost Rungis

BUISSON er grossist av lokale oster, salg av osteprodukter med et utvalg av eksepsjonelle oster i Rungis. BUISSON: osten for profesjonelle. Vårt ostehus BUISSON, som ligger i Rungis, tilbyr også levering av oster til eksport.
Roquefort Blåost

Roquefort Blåost

Med sine krydrede noter er Roquefort Papillon elegant balansert mellom mykhet og smuldrethet. Denne rå sauemelkosten, modnet i naturlige huler, vil transportere deg rett til landskapet i Sør-Frankrike. Vekt: 100g
Eikenøtt-Fôret 100% Iberico Svinne Skulder - Aljomar - Skinker og Pølser

Eikenøtt-Fôret 100% Iberico Svinne Skulder - Aljomar - Skinker og Pølser

Den eldste i vingården, fra 24 til 36 måneder med naturlig modning. Vekt per stykk 5 kg. Omtrent. Vekt: 4-6 kg
Blokkost 15kg / Milram / "Anje" Holland

Blokkost 15kg / Milram / "Anje" Holland

Blokkost ca. 15kg Her tilbyr vi blokkost ca. 15kg Produsent-Milram: Milram-Edamer 40% Fett i.Tr. Milram-Edamer 30% Fett i.Tr. Milram-Gouda 48% Fett i.Tr. Produsent: "Antje" Holland: Anje-Holland - Edamer DOC 40% i.Tr. Anje-Holland - Gouda DOC 48% i.Tr. Levering over hele landet. Vi svarer gjerne på dine henvendelser. Blokk: 15kg For pizzaer og varme retter: Gastronomi og grossist
Bleu D'Auvergne - Oster

Bleu D'Auvergne - Oster

Bleu D'auvergne - Oster
CASEIFICIO MAREMMA Pecorino Blu konf. 3 kg

CASEIFICIO MAREMMA Pecorino Blu konf. 3 kg

Denne pakken med 3 kg Pecorino Blu er produsert av CASEIFICIO MAREMMA og tilbyr en unik og autentisk smak. Osten er laget med melk av høy kvalitet fra sauer og har en kremet konsistens og en sterk smak, perfekt for å akkompagnere kjøttretter og oster. Et eksklusivt tillegg til ethvert bord.
ANSJOS I OLIVENOLJE - SALTET

ANSJOS I OLIVENOLJE - SALTET

De som elsker ansjos vet at ansjosfileter i olivenolje gir en uendelig glede og passer perfekt i mange oppskrifter der de tilfører sin kraftige smak av fisk og salt. Ansjos i olivenolje brukes nesten som et krydder, for å gi en unik og deilig smak til hver oppskrift de inngår i. Kombinere ansjos med andre smaker Før vi snakker om oppskrifter, her er en liste over ingredienser som passer perfekt med ansjosfileter marinert i olivenolje. Hvis du har en oppskrift som hovedsakelig bruker disse ingrediensene, kan du uten tvil legge til ansjos og lykkes hver gang: - Grønn eller svart oliven - Tomat (fersk, knust, cherrytomat...) - Kapers - Grillede paprika - Squash - Poteter - Mozzarella- og fetaost - Hardkokt egg, majones eller omelett - Hvitløk.
Osteanalog 45%

Osteanalog 45%

Analog ost (også kjent som imitasjonsost eller ostalternativ) er et meieriprodukt der melkefettet er delvis eller helt erstattet med vegetabilsk fett. Når melkefettet fra helmelk blir erstattet, kalles produktet også "vegansk ost". De andre produksjonsstandardene er de samme som for vanlig ostproduksjon. Analog ost velges ofte for sin kostnadseffektivitet og enkelhet i produksjonen. Produktet varierer mye i formelen og er derfor egnet for mange applikasjoner.
Hvit Tunfiskmage i Olivenolje - Premium Espinaler - Fisk, Fisk og Sjømat

Hvit Tunfiskmage i Olivenolje - Premium Espinaler - Fisk, Fisk og Sjømat

Bonito er laget med fisk fanget i sommermånedene når store grupper nærmer seg Cantabrianhavet. Den kjennetegnes ved sitt hvite og møre kjøtt samt saftige tekstur. Det 100 % naturlige produktet blir kokt, og olivenolje og salt tilsettes, eller syltet saus. Biter: 10 Biter: 24
Sardinsk Pecorino - Sardinsk Pecorino DOP

Sardinsk Pecorino - Sardinsk Pecorino DOP

De beste sardinske pecorinoene tilgjengelig i vår butikk. Høy kvalitet typiske produkter.